Saya nak tanya ada x mommy yg alami keputihan teruk? Keputihan lendir hijau2 dan byk

Ada tips x utk rawat?

6 Các câu trả lời

sy pon ade keputihan hijau2 dn gatal. bg tau doc. lagi2 kalau dh hujung kehamilan. Doc sy bagi ubat masuk dalam miss V. than ambik sample keputihan tu untuk check GBS. klu ada. waktu bersalin kene on antibiotic klu tak boleh berjangkit ke baby. doc sy tak suggests pakai pencuci untuk miss V. jadi bila gatal sy ambik air suam campur dengan garam tuk bilas. tapi keputihan still akan ada. cuma kurang la sikit gatal.

hye, sy ade keputihan juge.. tp biasa je putih tu.. cuba rujuk doctor.. sy guna pencuci sabun sirih puteri Ayu tu.. alhamdulillah keputihan kurang.. @ sis cuba perbanyakkn minum air masak.. atau cuba minum jus delima.. ☺️

Kalau keputihan hijau tu mostly dah kena infection sis. Better sis rujuk ke klinik untuk dapatkan ubat insert tak silap

saya jumpa dr bila saya ada keputihan yang kehijauan, and Dr bagi antibiotic sebab risau tu yeast infections.

saya pun ad keputihan berwarna hijau .. dh tnye nurse ,, nurse suruh jaga kebersihan aje

tidak