Minum air gula

Ada tips utk minum air gula?

11 Các câu trả lời

sy google kena minum sekali teguk/sekali nafas. tp masalahnya air gelas besar mcm mna sekali teguk/sekali nafas. sy minum mcm biasa ja selagi tgh suam cpt habiskan. sbb posa dri 10mlm kan. sy pening sy balik rumah lena 😂 lepas 2 jam p kk balik cucuk. alhamdulillah x muntah. kena tggu minggu k28 pulak baru minum utk kali k2. hehe. rilex ja. air gula yg sy dpt rasa mcm gula2 sugus. sedap. ada jgk bg tips lepas minum air gula duduk. tp sy mula pening dh ngn ramai org x boleh ceq 🥺

masa anak first haritu, saya tnya tips org jgak. alhamdulillah tk muntah. ni pregnant kedua pun sama. kalau boleh minum sekali teguk je better 🥰 lps tu saya jenis minum tutup mata. tahu2 dh hbs. lps tu rest. jgn nervous. next saya kena minum kali kedua on 28weeks mcm tu. semoga dipermudahkan urusan awkkkk 🤲🏼

tips dia minum sekali teguk aje . jgn stop2 nnti muntah . sy dtg awal sblm kul 8 pun kat klinikk dpt air gula yg cam baru kluar peti ais . sejuk2 . yg lain semua ckp suam2 .tk tahu la sy dpt gituu . tk tau rezeki ke ape . tpi alhamdulillah blh je telan .

Saya minum seblum tu sapu minyak cap kapak kak hidung. Masa saya pergi tu masih suam2, mgkin haus lak, laju je la minum, smpai nurse tak perasn pun minum, laju sngt. Hahahha, dah siap tu bru rasa nk kluar sbb sya angin sma, rasa meloya je tekak,

sy ambil masa utk habiskan air gula dlm secawan mug tu, dlm 5 teguk jgak baru habis, InshaAllah boleh puan. Ambil nafas minum seteguk dlu, jgn gopoh-gapah, then boleh sambung utk tegukan seterusnya. Ni yg sy buat dr ank 1st dlu.

Kena pegi awal pagi sebab air gula masih panas2 suam still cair tak likat. Manis dia ok je rse kelat hujung2.. bukan yg mcm di momokkan sesetengah org.. minum jgn berteguk2.. sekali minum je..

minum skali nafas jgn brenti..tarik nafas dlm2 lps tu mnum..sedar2 dh hbs sblm nafas pn hbs hihi

sekali teguk je sis .. jgn pikir Manis x Manis nya air gula tu .. lepas tu minum air suam terus

Saya minum macam biasa je air gula tu. Rasanya air tealive, chatime lagi manis.

Sy mnum berteguk-teguk dlm masa 3 minit hbs dh.