Macam mana nak tambah susu badan?

Ada tips tak?

7 Các câu trả lời

bg saya mknlah milk booster apa pun klau fikiran kita kusut/stress, susu akn drop.. support dari org sekeliling tu penting. sy mkn protein lebih dari ikan. Sayur dgn buah jgn miss utk elak sembelit. Sy pantang czer so byk la mkn oren sunkist. Selang2 dgn mkn epal merah. Air tapis/masak/mineral kena minum kerap. Saya sehari nk dkt 2L minum. Alhamdulillah baby saya 1 bln lebih susu bdn mencukupi🤗 Doa jgn lupa yaa. ❤️

try bancuh horlick campur fresh milk makan pulak dgn roti dgn buah oren perghh memang banyak sampai bengkak.. saya kalau rasa susu mcm kurang je terus buat bancuhan tu, terus tak lama tu bengkak ada susu..

Banyak minum air lebih² lagi air putih. Penuhi demand anak. As long banyak demand, susu ibu akan ada. Tapi kena makan ikut waktu dan macam saya mention, minum banyak air secukup nya penting.

12mo trước

memang hari2 pum kat tempat kerja,, dulu setiap 2jam pum ... tapi skg dalam 1 hari 2 kali ja pum sbb air susu kurang dah

Ramai share nak susu banyak kena minum horlick. Saya letak horlick 3 susu kecil dan 2 sudu kecil gula. Alhamdulillah susu mula keluar banyak ☺️

12mo trước

Ye.. Btl.. Sy minum horlick setiap hari.. Susu mmg banyak

Makan makanan kegemaran awak dan happy2 selalu. Selain pemakanan, kondisi hati dan mental pun main peranan untuk tambah susu 🤗

12mo trước

isyallah lepas ni xnak stress2 dah.. terima kasih

boleh amalkan air bali. sangat bermanfaat untuk penambahan susu 😊

Cri kat shoppe yg tuk milkbooster klau mmg susu tak meriah ..