Stop wean off

Ada tips tak untuk wean off anak yang nak masuk umur 2 tahun ni ? Lagi2 anak jenis kuat mengempeng waktu malam . Tidur tak sampai setengah jam nak susu lagi . Ada tips tak ?

1 Trả lời

Saya pun buntu sis nak wean off anak mengempeng ni walaupun dah follow baby language. Walaupun siang dia boleh tidur sendiri dengan wan atok dia tapi malam tu tetap nak mengempeng sebab dah jadi rutin harian dia. Bila saya nak ajar tidur sendiri mulalah mengamuk , end up saya yang give up sebab dah penat. Esok nak kerja lagi 🥲