suggestions untuk turunkan demam kuning

ada tips tak untuk surutkan kuning anak ? anak baru je discharged dari NICU semalam, tapi risau takut ii kuning dia baik balik hm.. #firstbaby #firstmom #tips

2 Các câu trả lời

Sy darah O, ank kena kuning 5hari. Sy kerapkan bagi susu dan biar dia membuang. Pastu sy mandikan dgn mandian kuning Cina. Sy sapu Nahla Balm kt perut dan kaki baby. Dri bacaan 10 ke 4.5 alhamdulillah

cara sng bg topup fm. cara lg satu keep menyusukan anak sejam sekali

11mo trước

okay, thank you ☺️