Perut berangin

Hi ada tips tak nk kurangkan angin? Sy tk tahan betul hari² berangin perut ni, dh makan pun berangin, tk makan lg la angin. Baring duduk tk slesa sakit perut bhagian atas ni.

2 Các câu trả lời

sy minum tamar coco dan biskut oat cruch je.. kurang sikit angin tapi dlm masa sejam kena mkn lagi...Alhamdulillah kurang sikit angin dan muntah2..kena kerap mkn sis

2y trước

Yeke, alhamdulillah terima kasih bg tips sis. Kebetulan dh beli biskut oat smalam. Nnt sy try❤️