Air gula

Ada tips tak nak minum air gula xbg muntah ? ? Esok kena minum, org kata nti minum kpla jd pning muntah. betul ke ?

24 Các câu trả lời

puasa dari pukul 12 sis .. dtg awal2 ,nnti dpt air gula yg suam2 lagi .. minum sekali teguk je lepastu balik rumah teros tido .. in sha allah tak muntah

Puasa mlm perut kosong kan... lpastu dari rumah bayangkm minum air laici.. then minum sekali teguk je insyaallah x muntah.. try la.. sy da try😬😬

sbnrnya mind set kita sendiri. Klu x nk buat byk kali msa minum jgn pikir apa2 dh. tarik nafas dlm2 teguk terus. Alhamdulillah 2x mnum x pnh fail 😉

Before g klinik tu, time gosok gigi muntah siap2.. Bawak minyak angin or hidu ubat resdung yg berangin tu klu ada.. Minum skali teguk..

5y trước

Dh cuba minum.skli teguk..sbb manis sgt, terpksa berenti. Alhamdulillah, tdi minum ok je..sbb dahaga kot. 😂

Minum sikit sikit. Kalau rasa nak muntah bangun jalan sekejap. Itu tips nurse ajar sy 2 minggu lepas. Alhamdulillah boleh minum sampai habis.

Saya pun sebelum minum air gula rasa takut juga kalau termuntah sebab byk sgt dgr org cakap tapi ok je, sedap rasa ribena

Jgn difikir telan je. Ada org kata mnum one shot. Sy tlan slow2 sikit2 smpai abis. Rase nk muntah tu tarik nafas dlm2

Sedap je sis. Sy pgi2 da mual sbb puasa dr mlm tu.. Lps mnum air gula. Dpt tenaga trus..

bawa lemon . curi2 letak dalam mulut😂😂😂 kalau saya macam tu😂😂

5y trước

Alhamdulillah..berjaya minum tdi. hehe, ok je. sbb rasa oren suam2..

beli yg ad perisa takde rase nk muntah pn pening pn tkde..