Breastfeed tak kurus

Hi, ada tips tak nak diet untuk breastfeeding mom? Orang lain breastfeed kurus, saya tak kurus2 😂 Saya fully breastfeed anak baru 1 bulan lebih, makan nasi sehari sekali je, makan manis jarang, buat air milo kosong je selalu. Jangan kecam saya nak diet please. Banyak kali dah kena body shaming sampai malu nak jumpa kawan2 lama 🥲

12 Các câu trả lời

saya fully bf berat range sama dari anak 3bulan sampai sekarang anak 1tahun lebih..

anak dah 5 bulan saya dah macam panda lepas 2 tahun bf bru fikir nak diet 😅😅