6weeks & badan rasa x energetic

Ada tips tak mommies utk stay energetic during pregnant? Makan apa ye utk rasa bertenaga.

1 Trả lời

Sy pon memcari tips utk jd energetic. Sbb 1st trimester mmg byk terbaring. Satu keje rumah tak buat, makanan pon tapau je. Sian anak2 terabai. Start 2nd trimester baru ok sikit

2y trước

Tula. Sy bau sabun mandi pon rase nk muntah. Tumis2 mmg xde dah la. Tak berasap dapur 😅 Anak2 asyik tnye npe mama asyik penat and baring je. Pelik tgk mamanye melepek je baring