Minum Air Gula

ada tips tak minum air gula ? spaya x sangkut gdm .. boleh minum air kosong ka lepas minum air gula dlm tempoh mnunggu 2 jam tu ?#seriusnanya #ingintahu

3 Các câu trả lời

Makan kna jaga dalam 3 hari sebelum minum air gula. Saya xmakan nasi ambil spagetti shja sbb anak kedua pernah sangkut GDM on diet. Minum air kosong banyak2. Jangan minum manis. Tapi kadang2 buat macam2 pun lekat juga terima je lah

boleh je nak minum air kosong tapi jangan minum sebotol pulak, makin rasa nak muntah nanti. minum agak agak sepenutup botol mineral tu boleh je.

tips dia mindset. jaga mkn minum beberapa hari sblm test. fyi tak boleh minum sebarang cecair dlm tempoh 2 jam tu.