Tekanan darah tinggi

Ada takk sapa2 kat sini mse dekat2 nakk bersalin kena tekanan darah tinggi ??? Ada apa2 petua takk tukkk hilang kan hormon niee ??

2 Các câu trả lời

kena tidur cukup 8jam sehari. kadang susah tidur malam dah hujung2 trimester ni, sis blh qada tidur lepas zohor kejap. janji tido cukup. jangan penat sgt and kena minum air masak banyak. jangan stress2 hehehe kena sentiasa fikir positif. insyaAllah bp boleh normal

pastikan tidur dan rehat yg cukup.. jgn byk fikir.. elakkan stress.. be positive.. relax..