Kiraan tendangan bayi

Ada tak yg sama mcam saya gerak carta anak sy di buku pink hanya 10jam sahaja misi bagitau 9pagi-7malam shj..bukan 12jam...so kena lengkap 10kick smpai 7 mlm ja..bkn 9 mlm

5 Các câu trả lời

7malam too dah dikira lewat dah ...biasanya baby kalau aktif sebelum 4.00 ptg dah cukup 10 gerak kan

10mo trước

mksd sy ,kebanyakan sy tgk smua buku pink kwn2 sy..kiraan 10kick dlam tempoh 12jam ..tapi sy 10jam shj...then mengenai tendangan ckup 10kick sblm jam 4 tu.dr xdak ckap cmtu janji gap xlama ke 3 jam satu tendangan atau tlbh atau tcpt sperti biasa..sy pn xpsti.tp setakat skrg dk pantau ok lagi..klo lewat mmg trus ke pac ja

dr kasi tahu suruh saya kira 10kick 9am-9pm. kalau complete awal pun ok je.

kk sy jam 9am start sehingga 10kick/gerakan (selesai)

sy pun tak pasti. biasanya smpai 9malam

10mo trước

itulaa biasa smpai 9 malam..kk sy dgn buku sy 10jam ja ..heran jgk sy

Kk sy pon 9am-7pm

10mo trước

kk sy pun 9am-7pm.. slalu ckup 10 kick dlm 5pm lebih, sy kira kick yg plg kuat..