Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊

Ada tak yg sama dgn saya? Belum late period tapi pregnancy test dh naik 2 line.. Dh 4 x test guna lain² brand pregnancy test... Smua 2 line... Kalau btul pregnant , syukur Alhamdulillah.... Last period 26 January 2022 😊 yg sbelah tu sy baru upload paling latest test clearblue, pagi tadi.. Allah makbulkan doa kami❤️❤️❤️🤰

Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊
34 Các câu trả lời

Sy lambat period 5hari je pun dah 2 line dan sah mengandung.

3y trước

Alhamdulillah syukur

alhamdulillah tahniah..doa kn saya juga ada rezeki 🤰

alhamduiillah sis positive, sy pun sma 4 hari awal

perkara biasa..sbb kalau msih awl..line xpekat....

Alhamdulillah tahniah sis. semoga sy pon ad rezeki

saya pon mcm tu, naik 2 line even belom period..

alhamdulillah tahniah sis positif...

3y trước

Tq.. Alhamdulillah 😊

Alhamdulillah.. Doakan sy jg ye.. Tahniah

3y trước

Semoga dipermudahkan sgala urusan kita semua InsyaAllah Aamiin 😊tq

Insha'Allah ada rezeki tu sis..

3y trước

InsyaAllah Tq😘

Alhamdulillah tahniah