tunku jaafar

Hi,ada tak yg pernah bersalin di Hospital bersalin Tunku Jaafar Seremban? Ok tak hospital tu?

3 Các câu trả lời

saya dulu pernah bersalin di hospital kerajaan Tuanku Jaafar Seremban negeri sembilan..masa bersalin anak pertama..anak ke dua ni pon bersalin dkt hospital Tuanku Jaafar Seremban jugak..bagi saya okey lah hospital tu..ada has wad ibu dan anak..tak sama dngn wad yng sakit lain..yng wad exsidant ke sakit tua ke tu semua block lama wad lama..yng has ibu mngndung block baharu..has ibu dan anak..sahaja.

2y trước

suami boleh msuk x mase labor ? kdg tgk ada hospital bg ada hospital tak bagi

Eh sya pun in sya allah akn bersalin situ

okay je..nurse okay.doc pun okay..