KELUAR CECAIR

Ada tak yg mngalami benda sama macam ni ? Saya skg 38 weeks. Kerap keluar cecair mcm ni. Kdg keluar bersama dgn kontraksi , kdg rasa mengalir ja mcm tu.

KELUAR CECAIR
7 Các câu trả lời

ini keputihan, sama mcm saya, dia mengalir je basah, tanya misi kalau ketuban air nya jernih, saya 38 weeks 6 day, tak de tanda lagi, sakit manja je, pastu hilang, Harapnya baby keluar dengan sendiri la, tak nak induce, takut, semoga urusan kita dipermudahkan

saya pon ada tp takbersama dengan kontraksi . cuma lepas kencing atau buang air besar je benda tu mesti keluar . saya ingt keputihan je

1y trước

saya pon. tapi mmg dari awal pregnant mcm ni huhu.

Sy pagi2 mcm ni, kadang sampai mengalir. Tp dia ada bau, so mksdnya itu keputihan. Kalau air ketuban takda bau. Skrg pun dah 38w

Mucus plug. Sy punn ada kdg2. Skrg 38 week. Inshaallah xde pape. Moga urusan kita dimudahkan

sy pn mcm ni . rasa bsh2 je kt sluar dlm .

Macam saya. Kerap keluar cecair macam tuh

rasany dah tanda nk bersalin