Night sickness

Ada tak yg mcm saya night sickness. Ptg masuk malam.... Start sakit pala, mabuk n muntah... Pg blh kerja n makan.... Malam tak blh

2 Các câu trả lời

macam sy tiap pagi mmg xbole nak bgun sbb pening dan rasa nak muntah..sy baring ja bila masuk tgahari da ok sikit..tp bila mlam susah nak tidur sbb sakit blkg dan sakit perut kdg pening..tiap selepas Mkn malam mmg muntah

mcm sy baru nilh..same.siang elok je..masuk je mlm mcm2 y dtg..nk tido pun terganggu..tgh tido pun blh terbangun muntah