Sakit Perut bahagian atas

Ada tak yg macam saya? Sy 37w dan tiba2 perut terasa sakit pula bahagian atas (Lagi sakit masa ditekan).. 🥺 Ni dikira sakit contractions tak? Normal ke? Sorry sy 1st mom so tak tau sangat

4 Các câu trả lời

contraction sakit bhgian bwah perut ..atau rse mcm senggugut.. tpi kalau rse ragu2 boleh je ke pac utk check ..nti hosp boleh tgok contraction atau tak through mesin ctg ...kdg2 sakit sikit tpi sbnrnya contraction

contraction rasa dia bawah perut sis .. rse menekan, bawak ke belakang .. klau makin lama makin kuat rasa dia, means jalan dah buka byk .. kena check tu

6mo trước

Tapi sy sakit bhgian atas sis 🥺 rasa mncucuk mcm tu, perlu pg hospital tak? sbb nurse cakap kalau ada keluar tanda (Keputihan+darah / leaking / rasa mcm sakit sngugut) tu baru ke hospital 😅 sy pun dah pening

pedih ulu hati tu sis , sy ad tanya nurse dia jwb gitu.. bila tekan lg sakit mencucuk.. so sy urut je tekan slow2 smpai hilang rasa sakit..

maybe pedih ulu hati or angin or gastric . contraction dekat bawah sis sakit puncanya