Scan baby

Hi , ada tak yg macam saya ? Saya dh masuk 8 week . Tapi takot nk pergi scan . Takot mcm buat upt . Overthinking risau takot x ada baby la apa la kantung x jd la 😭😭😭

6 Các câu trả lời

8 weeks tu dah kena pergi scan untuk tengok kandungan. saya pun dulu takut sangat nak scan. tapi memang kena buat even kita takut pun. don’t overthink and doa yang baik baik. inshaallah. go for the scan ok? 🥰

Tak perlu overthinking. Lambat laun mmg kena buat juga. Just go for it okay? Sy pun risau juga tapi just through it.

sama lah,saya pun risau nk scan..trauma lg sebab penah gugur kan.tapi ape pun tetap kne scan nk tau keadaan baby.

Sama la sy....setiap kali mengandung sy risau sbb pernah ada sejarah gugur la bayi tak sihat laaa

Syaa 4weeks pergi buat scan mmng xnmpk lgi kantung dktor ckp msih d usia muda mmng xnmpk

sebelum scan minum air banyak taw mcm nk terkencing .. insyaallah 8 minggu dh boleh nampak

1y trước

ye betul. Bila tahan kencing berbaloi rasa bila scan nampak heartbeat baby☺️