kerap lapar trimester 3

ada tak yg macam saya ni, kerap lapar menjelang trimester 3 ni.. dinner mkn nasi, selalunya 6ptg-7mlm mcm tu.. tgh malam lapar lagi ??.. kadang malas nak makan sebab dh gosok gigi, tapi xtahan pulak laparnya .. mummy2 bg suggestion nk mkn apa tgh2 malam ni

17 Các câu trả lời

Sy awal2 ni asyik lapar je. Tapi xtau nak makan apa. Bila x makan rasa pedih. Tapi letih jugak asyik nak makan je😆

5y trước

sama la saya xtau nak makan apa, makan xpuas..sat lagi lapa lagi.. xde idea nk mkn apa