Degupan jantung laju.

Ada tak yg jadi mcm saya, tertiba degupan jantung ibu jadi laju. Adakah itu normal? Pregnant 20 week.#firstmom #ingintahu

7 Các câu trả lời

bila Kita pregnant.... degupan jantung akan lebih laju Dr biasa.... mcm sy... sejak pregnant ni, degupan jantung sy 90 ke atas.... cuma jangan terlali laju... Masa kena COVID Ritu. oksigen drop.. so heart rate pon Naik sampai 115 x silap... yg tu x normal

tak normal. maksudnya ada something lah jadi tu. samada BP naik/drop ke, angin banyak ke, semput sebab baby dah besar ke, thyroid problem ke etc. seeloknya nanti check up bagitau doktor.

Saya jadi juga and bgtau dr. Dr minta buat blood test utk thyroid. Better awak inform nurse or dr next checkup

klau nurse sya bgtau mggu lalu biasa gula tggi tp lebih baik awak jmpa nurse awak utk lbih detail.

5mo trước

sama² semoga sihat² saja😊

maybe tekanan darah tinggi kot kurang tidur ke ? nanti checkup tanya doc atau misi ya

5mo trước

iye ke. terima kasih ye.

Hari2 ke laju..xbuat pape laju gk ke? . Sy pon laju tp ada time la..

5mo trước

Angin naik ke ats kot…sbb sy klau kena sy akn sendawa byk..kentut bru la okay..

Saya jadi juga