terowong karpal (Carpal Tunnel)

Ada tak yg ibu2 yg kena sakit terowong karpal ni? Sakit sangat, kerja apa2 semua tak boleh buat 😭😭😭 Doakan sy cepat sihat dari sakit ni 😔 #firstmom #pleasehelp

terowong karpal (Carpal Tunnel)
1 Trả lời

sy dulu sebelum pregnant kena sakit de quervain, lebih kurang macam awak. dahlah kerja yang memang hari hari perlu angkat barang 3kg ke atas, pakai sarung tangan macam awak tu bolehlah kurang sikit sakit tu. hampir 24 jam pakai sy pakai sarung tu dalam sehari. takde sarung tu memang takleh buat kerja. tapi memang ambil masaa yang lamaaaaaaaa untuk baik. nanti tau tau je dah tak sakit.