Peneman Sepanjang Mengandung

Ada tak yang sama macam saya. Disahkan GDM (tapi on diet control). Perlu cek gula dalam darah every month, empat kali sehari. Jadi ada siap peralatan ni mudah cek di rumah shj. Inform result dengan nurse. Kenangan saya. Dah selamat bersalin June 2020. #1stimemom #babyfirst #firstbaby #gdmdietcontrol #gdm

Peneman Sepanjang Mengandung
2 Các câu trả lời

sama lah saya gdm on diet..pakej dgn ada darah tinggi sekali..mmg beli mesin tuk bsp dgn check tekanan darah sekali senang tak tah ulang alik ke klinik.dah selamat bsalin jugak 3/6

4y trước

ya kena serah diri pada minggu ke 38