Suka Makan Buah Cicah Garam

Ada tak yang macam saya? Suka sangat makan buah cicah garam. Dari kecil lagi saya mcm ni. ? Skrg tengah hamil. Tetiba datang pulak kecur liuq nak makan buah cicah garam. Buah epal, nenas, belimbing ke. Semua tu cicah garam (sikit) sedap bagi saya. Berbahaya ke untuk saya yang hamil? Kadang, dengan makan garam sikit hilang mual saya.

1 Trả lời

Sama la mcm sy, suka mkn buah cicah garam + lada , time preggy blh je mkn tp xblh slalu , takut darah tinggi pula

5y trước

Kan. Itulah. Thank you. Ada geng hehe