Due Date 31/10/2022 ada yang sama tak?

Ada tak yang due Date 31/10 tapi dah bersalin dan sedang berpantang sekarang?#firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

9 Các câu trả lời

Due kita sama, sy dh selamat bersalin 20/10/2022. Moga dipermudahkan urusan bersalin buat awak n bby 😘

2y trước

wah tahniah ! Aamiin terima kasih

Sama due kita tp sy tak turun tanda lg..doakan dipermudahkan nnt..ﺁﻣِﻴْﻦُ ya mujib

2y trước

Aaminn terima kasih sis

Sama due date kita. Tapi belum bersalin lagi. 30/10 kalau tak bersalin kena serah diri. Doakan ye semua

2y trước

semoga dipermudahkan yaa

Sama dgn saya sis 😁 tapi saya doa keluar 28/10 biar sama dgn kakak dia💕

2y trước

InshaAllah Amin2 ya Mujib

Wah, tahniah sis bersalin awal! Dan selamat berpantang!

Duedate saya 24/10 tapi still tak keluar tanda lagi😔

2y trước

semoga dipermudahkan urusan dan dipermudahkan bersalin

Saya due 30/10 tapi dah selamat bersalin sis 18/10

2y trước

Alhamdulillah selamat berpantang sis

due sya 31/10 . Tp dah slamat brsalin 19/10 🥰

2y trước

wah tahniah sis

Belum lagi ni😂

2y trước

tak apaa semoga dipermudahkan urusan dan selamat bersalin