Tanda2 bersalin

Ada tak yang dah 39w tapi masih takde tanda2 nak bersalin macam saya?

Tanda2 bersalin
4 Các câu trả lời

Macam saya lah , tapi saya terpaksa bersalin 39 weeks sebab ketuban kurang . Semoga dipermudahkan

Try banyakkan berjalan dan makan nenas. Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye. Aamiin

sy arini da msuk 40 minggu..tnda lendir dah kluar..contraksi tipu2 je..bila nya nk kluar ni..

4y trước

hahaha.sabar siss..jgn lah rsau sgt . insha'Allah kluar tu..msti kena kluar jgk..sy ank yg ketiga ni pun lmbt kluar..dia sronok agaknya mkn apa kte mkn..hahaha

bykkn berjalan, buat jalan itik atau squat. mntk tlg husb