Suami teman LR

Ada tak yang baru bersalin kat hsb atau mana2 hospital sekitar selangor/KL ? Suami boleh teman dah ke sekarang ? Dan boleh listkan apa yang perlu bawa masuk LR ? Terima kasih 🌹 17/3/2023 ( EDD ) #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

hkl sekarang dh tak amik patient bersalin. kena pergi hta. nurse saya inform haritu. tengok review mommies yg bersalin kat hta semua positif. saya bersalin kat hta nnti. edd 20/3 hehe

2y trước

hta. hosp tunku azizah