prolonged jaundice

Ada tak yang ada pengalaman anak prolonged jaundice. Anak saya dah hari ke 16 bacaan harini 171. Bacaan kejap naik kejap turun. Kena tunggu hari ke 21. Dr akan amek darah untuk check fungsi hati semua. Risaunya. Baby saya premature at week 33. Menyusu,kencing,berak,berat badan naik semua ok. Tapi kuning naik turun.

15 Các câu trả lời

Anak sy sebulan jaundice. Ulang alik sebulan ambik darah. Alhamdulillah ok. Keep on mnyusu je anak. Hopefully anak sis xde ape2.

Anak saya sebulan baru betul betul hilang kuning dia. Kena keep bagi susu badan je sis. Jangan bagi benda lain :)

Sama. Anak saya sampai sebulan lebih dgn bacaan naik turun. Jgn isau, keep bg susu byk2 supaya anak poop n kencing.

3y trước

kiranya kalau kencing berak banyak and color kuning tu ok la..? potensi kuning turun tu ad la ye..?

Anak sy sampai hari ke 21 masih ada. Kena ambil darah dan kencing utk test. Last bacaan hari ke 21 tu 89.

Semoga dipermudahkan urusan ibu & baby. Cepat2 sihat sepenuhnya. Aaamiinnn3.