5 mnggu scan

Ada tak yang 5 minggu masih tak nmpk klau scan? Ke normal kalau tak nmpk? Mommies brp week da nmpk?

3 Các câu trả lời

Scan masa 8w umur baby 6w cmtu. Nmpk bakal janin & dgr heart beat. Indahnya saat dgr heart beat. Allah je yg tahu. Hampir 2thn ttc. Tinggal tunggu hari appointment je dgn O & G utk tahu samada diberi masa ttc natural/iui/ivf. Tak sangka sblm appointment melekat anak yg baru sampai skrg ni. Sblm ni misscarriages. ^ ^

Alhamdulillah sis... Saya 3 bulan lepas miscarriage... So kandungan saya ni berisiko... Doakan ya moga selamat kandungannya.

normal kalau xnampak sebab baby kecik lagi.Saya scan masa 8w pun nampak heartbeat aje