Mual dan muntah

ada tak tips yang boleh kurangkan mual. setiap kali makan atau nampak makanan mesti akan mual atau muntah #firstbaby

2 Các câu trả lời

saya pun mcmtu, sometimes saya hadap je. tapi saya try jugak makan sikit sikit. tapi kerap. sebab bila nak muntah biasanya perut kita masuk angin sebab tak makan. paksa je makan walau sikit lama lama dia hilang

elakkan makan makanan yg bminyak/pedas. ataupun awak try makan bubur ke, kot boleh masuk. buah jgn lupa ye. saya masa alah teruk mmg kerap makan buah sbb mmg tak bole juga makan.