Tips bsalin cepat and normal

Ada tak tips spya cpat bsalin hehee..due ada 17 hari lagi tpi mcm tak sabar rasa nya nak bsalin cpat 😂😂#SeriusTanya #bantujawab

3 Các câu trả lời

Antara tips - Bersama suami - Aktifkan diri dengan senaman seperti brisk walking, naik turun tangga, kemas rumah atau boleh sahaja search exercise in pregnancy. - Perineal massage (yang ni saya tak buat, seriau hehe) - Belajar teknik pernafasan. Let's say tiba2 dalam labor room blank tak boleh nak fokus teknik bernafas, pesan siap kat suami/nurse/doktor tolong guide awak.

4mo trước

trima kasih ye..nnti sya cuba

tips paling tip top no1 - Kerap bsama suami. bantu cpt sakit bsalin + bukaan. janji air suami masuk dlm. no worries. tidak berbahaya. sgt baik utk bantu isteri haha

3mo trước

hahaa baik sya akan try hehe

aktif bergerak & perineal massage