Confius nipple

Ada tak sini mummy yg ada pengalaman anak confius nipple taknak direct feeding.. dah cuba bt oral simulation,bagi cup , syringe tapi anak taknk dia menyamuk jenis menangis kuat sgt.. 🥲 anak dah sebulan apa patut saya buat lagi .. sedih sgt nak sgt anak direct feeding tambah anak pertama 🥲🥲 ada tak yg berjaya bagi nentek walaupun dah sebulan anak confius nipple ??

2 Các câu trả lời

Hi. Kalau saya takda sampai sebulan. Tapi saya kena bagi awal botol sebab anak kena jaundice. Lagi anak tak kerap menyusu. Boleh cuba bagi direct. Yang penting kena tenang bila anak mengamuk. Lama² anak akan direct feeding juga. As long sehari tu kerap kan direct feeding, posisi dan latching kena betul

skin to skin semula. sentiasa offer untuk df

2y trước

Susah bila nak skin to skin sbb anak dia tak suka kita dukung nak dalam doi ja 🥲 dah buat tapi tak than lama