leher gelap waktu hamil

ada tak sini mommy ada masalah leher nampak hitam sangat beza waktu sblum pregnant even mandi 2-3x sehari siap beli sabun utk cerahkan tapi still cam sama je and ada tak petua utk hilangkan hitam tu sbb rasa malu dgn suami dan tak selesa #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

normal tu sis. hormon pregnancy. inshallah lepas bersalin nanti, auto hilang semua hitam gelap tu.

2y trước

suami sgt memahami kadang belikan scrub sampai sentalkan leher kita padahl bukan daki tp mmg gelap hahahah pastu dia kata pas pantang dia hadiahkan me time spa utk cantikkan diri