baby kurang bergerak

Ada tak siapa2 kata sni prna alami baby kurang brgerak kandungan 31 minggu

2 Các câu trả lời

Kalau baby kurang gerak,cepat2 ke hos sis.jangan biarkan.x payah Tanya dekat sini.sbb nurse sntiasa bgtau Kita tiap kali appoinment,kalau baby kurang gerak terus ke hos.bahaya kalau baby kurang gerak. Xpayah tunggu2.terus ke hos sis.maaf la sis.saya bukan marah sis saya cuma bgtau je sbb byk pengalaman kawan sekeliling buat x endah je baby kurang gerak.bila ke hos,baby tu dah meninggal.sbb tu jangan dibuat main kalau baby kurang gerak.kena alert setiap pergerakan baby.

Harap semuanya ok