Jadi selepas asar

ada tak sesiapa yg lepas asar trus bdn tak sedap.. drpada cergas , lepas asar terus sakit kepala, loya, bdn lembik sgt.. 11 weeks pregnen 🥲 husband balik keje pkol 6, bdn auto lembik bila dia balik padahal cergas je sebelum tu 😭

1 Trả lời

saya pernah jadi , alahan tuh mmg tak bole buat apa ,kkdang kesian juga ,da penat kerja ,lepas tuh balik hadap kita pula. tapi inshaAllah masuk 2nd trimester ,slow2x okay. still akan rasa, tapi tak mcm skrg da. kkadang je. tapi masuk 3rd trimester, slow2x dia dtg balik sbb baby duk tarik . 😂 .