kesan sampingan...

Ada tak sesiapa yg kena MKN ubat cair darah...ada apa2 kesan sampingan tak...

5 Các câu trả lời

Sy makan yg aspirin.. okay ja. Fungsi aspirin supaya darah x pekat. Sy ada risiko jd doc bagi aspirin dari mula preggy sampai bersalin nanti. Now dah dkt due, masih ambil.. ok ja. Xda kesan sampingan buruk setakat ni.. doc ckp aspirin blh kurangkn risiko terkena hipertension juga.

4y trước

Ohh ok sis.. Trima kasi info nya

sy prnah ggur sbelum ni, jd mngndung utk kli ni Dr bg zincofer + aspirin (cair darah). Setakat ni mkn zincofer tu kdg2 sy skit perut dn mngntuk. Trpulang pda bdan msing2

makan aspirin dpd 7w sampai skrg..saya pregnancy high risk.. aspirin utk cairkan drh..klu x makan lagi berisiko utk gugur

saya makan...doc ckp klu x makan drh jd pekat risiko tinggi utk gugur..

Sy lepas makan ubat tu terus ngantuk. Even amik ¼ dri sebiji pil tu. 😅