Tambah susu

Ada tak sesiapa pernah consume ubat ni utk banyakkan susu? Mmg jadi ke? Doc saya bagi ubat ni masa checkup 3 hari lepas bersalin.

Tambah susu
6 Các câu trả lời

Ade article pasal ubat ni dalam apps ni. Sis just taip nama ubat ni dekat bahagian search 🔍 lepasti pilih article/artikel.

Ni ubat tambah susu, tp bg sy xmenjadi kot..sy mnum susu similac mom..menjadi

5y trước

Doktor klinik yg sruh sy beli di farmasi, tp bg sy mcm xde kesan apa pun

Amalkan milkbooster yg guna kurma longan.. Kedai senseh ada jual

5y trước

suami ada belikan yg serimama punya. ni baru nak cuba ni

Rasanya Ni ubat sakit perut la sis.. Utk angin..

5y trước

Ye 🥰👏🏻

Ini bukan ubat utk loya n muntah ke sis?

5y trước

Untuk tambah susu juga. Ubat ni tak semestinya 1 fungsi

Saya pernah sekalih..

5y trước

okay ke dgn sis?