Tak Selera Makan

Ada tak sesapa macam saya.. Kandungan nak masuk 6bulan selera makan dah mula bekurang... Kalau nasi jangan cakap la memang tak selera lansung... kalau tak sebelum ni asyik nak makan je....

2 Các câu trả lời

Saya pon sama. Mungkin faktor baby da start membesar. Pastu cepat letih. Sya skrg hanya mkn nasi / makanan berat sekali je sehari. Yg lain sya makan buah atau minum jus. Kadang mlm sya minum milo + nestum je. Bising jgk suami. Dia ckp kesian kat baby. Tp mmg x boleh nak masuk makanan.

5y trước

😊👍

Maybe its still very early... hoping conditions will get better for you both 🙏

5y trước

Hope so.. Thank you.. 🙏