Hi. Saya perlukan pertolongan. Urgent

Ada tak pengguna bank RHB bank kat sini? Saya nak minta tlg.. mak cik saya nak bank in duit dekat saya. guna cdm RHB (sbb ni yg pling dekat dgn dia). Tapi saya guna bank touch n go. Makcik saya ni tua tak reti sangat yg mcmni. Minta tlg sgt. Dia nak bankin rm40 ja utk blanja anak2. Minta tlg

1 Trả lời

touch n go link dkt bank akaun mana? awk bg num akaun tu sahaja.

12mo trước

pelik. jangan la anggap kami xreti guna bank. kalau ada duit now mesti ada no acc bank awak. mana boleh link2 gitu je. sy pengguna tegar Touch n go ewallet. sbb sy pakai rfid.