berat naik mendadak.

Ada tak other mommies yang bole kontrol selera makan. Saya ada kencing manis tak on ubat lagi,just kena diet je. Adalah sstgh org tegur now badan dah besar katanya aduhai tetiba down rasa hati?

1 Trả lời

Lapar tu stnby jer roti fiber gardinia n biskut serat..so kurang mkn nasi..jgn mkn juntfood.. Msk sayur byk..so kurang nasi ..lebih kan sayur..stnby jgk kacang..bila rasa nk mkn..mkn kacang tu..bila kita dh mula kena diet sbb gdm..ermm time tu susah nk naik bert bdn..sbb byk nk kena pantang demi kesihatan baby dlm perut..