Asyik lapar

Ada tak mummy yg cepat lapar walaupon bru 5 mnit pas makan? 😭😭 saya ni sampai perut rasa memulas gastrik tu mcm dh lama x mkn.. Pdhal bru ja lpas mkn 😣😣 normal ke tak ye.. Tiga atau empat hari sekali kena p topup lg biskut n oat takut stok hbis sbb asyik mkn ja.. Hmm lagi satu hari2 nak kena tgok kapal terbang lalu.. Kalau tak dapat tengok dia punya syahdu tu lain mcm.. Siap download apps lalu lintas kpal terbang lgi punya pulun nak tgok 😑😑

4 Các câu trả lời

Saya pun cpt lapar tp xde la dlm 5 min lps mkn dh lapar balik 😂 saya cpt lapar sbb bila mkn, dpt mkn kuantiti sikit je. Rasanya ok awak nk kerap mkn cuma kena pantau gula & jumlah max berat awak boleh naik semasa hamil, sbb lebih2 nnt takut nurse marah pulak 😅 dlm buku pink ada tulis brp kg berat awak boleh naik waktu hamil, boleh refer buku pink 😊👍🏻

2y trước

haha tu la psai.. lapar.. bila makan.. mkan sikit ja.. sbb perut cepat sebu.. pastu satgi lapar balik 🤣🤣 okey2 nnt sy belek balik buku pink 🥴🥴

Sy pon mcm tu la sis. Kadang tu tak larat dah nak makan. Rasa mcm bru nak lelap, perut pulah lapar mcm mendidih gitu. Dah terpaksa mkn biskut. Sy ni xsuka benda manis, tp kalau lapar mcm ni, terpaksa makan. Huhu

2y trước

🤣 sis dh brapa week dh .. brtabah laa moga baby sihat sllu

normal sis lapo MKN je yg penting bby tu ..

Sama. Asyik lapar je walaupun baru lepas makan.