hidung tersumbat kerana selsema

Ada tak mummy pregnant tersumbat hidung ..sy dh try mkn loratidine tapi masih sama juga keadaan..tpaksa bernafas melalui mulut..camna ya xnak bagi tersumbat dgn teruk

1 Trả lời

Sis elakkan minum sejuk, tiap pagi minum air suam madu lebah (bole campur lemon@habatussauda jugak). Sy minum ni Alhamdulillah beransur pulih.. Mcm sy taknak depends pd ubat doc/kimia sbb khuatir effect pd baby..

5y trước

Tq sis..selsema n tsumbat hidung yg sy alami mmg teruk sgt2 sampaikn nk bnafas pn ssh..