Baby Plus Prenatal Education

Ada tak mummies disini pernah guna Baby Plus? Kalau ada boleh share pengalaman and outcome tak. Saya nak cuba prenatal education tapi research and scientific studies for this device tak cukup.

1 Trả lời

hai mommy. sy dh try google dan cari jawapan utk mommy dan ini apa yg sy faham la,kalau salah jgn marah tau 😅 mommy betulkan sy semula eh. apa yg sy faham baby plus prenatal education ni a device yg akn keluarkn sound and audio which is preggy mommy kene pakai device ni di belly. fahaman sy yg baby dlm kandungan akan mndgr dan mudah kata mcm belajar la drpd audio² dri device ni. sy tak pernah pakai dan baru je tau pasal device ni. pandangan sy,sbnrnya suara ibu dan ayh pun dah cukup utk bgi education pd baby dlm kandungan. tambahan doa ibu kan makbul. disamping mommy berckp dgn baby dlm belly,mommy boleh bagi pesanan dan doakan kebaikkan buat baby. free je takde kene bayar apa apa. tapi apa pun ikut keputusan mommy. okay. ni pandangan saya je. hehe. semoga dipermudah urusan mommy & baby ❤