Rasa panas bahagian tengkuk

ada tak moms kat sini sama situasi mcm sy. start masuk 38weeks ni bila makan je auto dalam tengkuk ni rasa panas je. bila tak boleh sendawa tuu dia rasa panas sangat dalam tengkuk. bila dapat sendawa lega sekejap tapi panas tuu datang balik 😭 mcm mana eh nak bagi hilang rasa panas dlm tengkuk ni 😭 #newmom #bantujawab #bantusharing

1 Trả lời

saya 35 weeks pun dah start rasa. normal, perubahan hormon memang akan jadi macam tu, hot flash namanya. takda cara nak hilang, redha saja la lumrah ibu mengandung.