Ubat antibiotik

Ada tak mommys yg perna/sedang makan antibiotik ni. sy baru balik dari jmp dr klinik swasta pagi tadi, dr bgtau kencing sy ada masalah sikit dan bg ubat antibiotik ni. tp hati ni mcm was2 nak mkn ubat ni xtau knp 😅 #SeriusTanya #bantujawab

Ubat antibiotik
2 Các câu trả lời

Kalau doktor tahu awak pregnant means ubat ni selamat la.

sy pun kencing kotor ..makan ubat ni elok dh ..

1mo trước

ya ka? sbb 2minggu sblm ni pun sy ada mkn ubat antibiotik. risau ada side efect dgn baby.. mgandung kali ni, byk makan ubat la 😮‍💨semoga allah pelihara kita semua ya mommy.