hai saya nak tanya

Ada tak mommy2 yg makan 2 ni sahaja? tak makan acid folid or obimin?

hai saya nak tanya
7 Các câu trả lời

saya makan ni dri anak first lg. skrg pregnant kali kedua pon makan ni jgak. dh x ambik acid folid dah sbb dlm ni dah ada smua dh. masa buat buku tunjuk ni jaa dkt nurse. so nurse dh x bg ubat lain dh sbb dlm ni dah ada smua dah

2y trước

woah baru tahu

Kalau dlm supplement pregnancy tu mmg dh ada folic acid at least 400mcg, boleh je nk makan tanpa folic acid lain.

Tak cukup utk tampung bby bila kndungan makin bsr. Obimin wajib mkn, klu tak hb senang drop. Better safe than sorry.

2y trước

tp doc sy ckp boleh. dia xda pun kasi ubat2 lain. takut la pulak🥺

dalam rm40 something rasa nya. ke kurang. sy lupa lah. awk boleh cek kt farmasi2.

alhamdulillah.. terima kasih. sy first mom. so xtau. takut la kan…..

blackmores pregnancy tu berape harge ye

x pn.. hanya mkn y klinik bg saja