Diaper

Ada tak mommy2 yg guna brand offspring? ok tak ??

3 Các câu trả lời

Saya guna diapers offspring , lotion and wipes nya. By far diapers dia the best, lembut n tak bocor. Organik. No chlorine. Cuma bila baby kencing ada bau skit. Bole hidu bau tu, sbb xda chlorine. Also baby sy tak de rashes guna diaper nya. Lotion dia sgt sgt bagus. In fact kekadang sy sendiri guna. No smell n tak melekit. Baby sy cepat naik merah bila bepeluh. N slalunya ambik masa nak reda. Tp bila guna lotion ni dia ok.

5y trước

Cuba tgk d ig dia. Ada link to the website. Bole beli dr website juga

Hi moms! Saya nak jual pampers offspring size S anak saya sbb terbeli extra 8 pack and now anak dh start guna size M. 1 pack ada 44 pcs pampers. Saya jual in bundle all 8 pack or satu satu pun boleh. 8 pack - RM 200 1 pack - RM 45 Boleh comment sini

Tengok artis banyak yg guna brand tu. Bagus rasa nya