Colour rambut

Hi, ada tak mommy2 yg colour rambut during pregnancy? Saya ngidam n teringin sgt! Saya ada baca certain doctors kata boleh if takde ingredients yg dinyatakan. So sy just nak tahu pgalaman mommy2 yg dah colour rambut. Baik atau buruk. Tq❤️

2 Các câu trả lời

nanti rambut gugur tak cantik la. ada org time pregnant gugur teruk, lepas bersalin nanti pun gugur, akan ada tempoh hormon tak ok tu gugur teruk

Natural dye seperti inai je boleh. Chemical related dye memang tak boleh.