air ketuban

Ada tak mommy2 yg bpengalaman.. Boleh terangkan macam rupa/warna air ketuban yg turun tu? Kalau keluar cecair putih sperti susu tapi tidak berlendir tu? ?

3 Các câu trả lời

Air ketuban tu jernih je . Macam air paip biasa . Kalau dia keluar , dia keluar ikut suka dia even sis tahan macam tahan air kencing tu dia still keluar . Tu maksudnya air ketuban . Kalau sis tahan , then air tu stop . Tu air kencing 😊

T.kasih sis untuk infonya.. Risau juga sbb ada cecair keluar.. Tapi warna putih susu.. sy baru 28w

Air ketuban warna jernih.