Penambah susu badan

Ada tak mommy2 dekat sini yang tahu cara nak banyakkan susu badan..tq

2 Các câu trả lời

kalau xnak supplement, saya suggest sis banyakkan makan lobak putih, air horlicks .. sy amalkan makan dan minum ni since baby nb, smpai hmpir 5bulan, pastu x lalu dah 🤣 alhamdulillah berat baby naik cantik n dia 💯 bergantung dkt susu sy, n sy xde amik suppliment pape .. n air masak kena byk, atleast sehari 3liter .. mkn pun kena berkhasiat ye sis, klau boleh yg ringan2 mcm meggi tu n fast food kurangkan dulu 😁

sye penah try few brands untk tmbh susu tp semua xmenjadi. so sye makan je mcm biasa tanpa apa2 supplement dah. cuma bnykkan mnum air masak, jgn stress2 sgt, makan bnde yg buat kite happy 😂.