Sangkut kencing Manis lepas mengandung

Ada tak mommy yg sangkut kencing Manis juga lepas minum air gula lepas mengandung?memang kencing Manis kekal sampai hujung nyawa ke#bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

biasanya kencing manis masa mengandung ni tak kekal. selalunya disebabkan hormon dan pemakanan. lepas bersalin normal la tu. tp ada juga kekal sampai bila². lepas bersalin nanti kena jaga pemakanan juga ye,sebab 6 minggu selepas bersalin akan buat ujian mgtt lg. kat situ baru tau kencing manis tu semasa mengandung sahaja atau memang ada sebelum pregnant